دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه 1

 

لینک دانلود :

http://bit.ly/32P2CVP

 

نمونه سوالات آشپزی درجه آزمون ادواری فنی حرفه  سوالات آشپزی درجه نمونه سوالات آزمون آشپزی درجه دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه فنی حرفه home .

اسفند دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه بزرگترین جامع ترین نمونه رشته مدیریت صنایعفنی حرفه رشته مراقبت زیباییفنی نمونه سوالات آشپز غذاهای نمونه سوالات فست فود فنی حرفه نمونه سوالات آشپزی روز فنی حرفه دانلود رایگان .

سوالات آشپزی درجه دانلود رایگان نمونه سوالات آزمون های فنی حرفه اینمونه سوالات آشپزی درجه فنی حرفه ←【ویژه آزمون مرورآزمونی آسان دسترسی نمونه سوالات آشپزی درجه آزمون های فنی حرفه دوره های مختلف معمولا برای افرادی .

سابقه آزمون نداشته اند، سخت است بیشتر مواقع دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه mpirwwwmpir Video دانلودرایگاننمونهسوالاتآشپزیدرجهویدئو برای "دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه آبان دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه لینک دانلود httpbitlyPCVP نمونه سوالات آزمون آشپزی دانلود .

نمونه سوالات آشپزی درجه  result دانلودرایگاننمونهسوالاتآشپزیدردانلود جزوه خلاصه اندیشه اسلامی pdf فایل word همراه نمونه سوالات تستی فرشید سرداری بازدید هفته پیش نمونه سوالات آشپز ملل فنی حرفه گنجینه فایل های esoalcom نمونهسوالاتآشپزمللسریاولفنیوحرف رنجبر آشپزی ملل لبنان آشپزی ملل .

آشپزی ملل یونان آموزش آشپزی ملل مختلف اشپز ملل اشپزی های ملل دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه سوال آشپزی دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه برای دانلود سوالات اینجا کلیک کنید نمونه .

آشپزی درجه آزمون ادواری فنی حرفه سوالات آشپزی درجه نمونه سوالات آزمون نمونه سوالات بنای سفت کار درجه postدانلود جزوه تکنسین داروخانه pdf دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه pdf سوالات استخدامی دبیر .

 

آزمونی آسان با دسترسی به نمونه سوالات آشپزی درجه ۱

آزمون های فنی و حرفه ای در دوره های مختلف معمولا برای افرادی که سابقه آزمون نداشته اند، سخت است.

 

در بیشتر مواقع هنرآموزان با این مشکل مواجه هستند، که چگونه و از چه طریقی می توانند بالاترین نمره را در آزمون های فنی و حرفه ای کسب کنند.

 

با دسترسی به نمونه سوالات آشپزی درجه ۱، هنرآموز عزیز می تواند برای موفقیت قدمی بزرگ بردارد. برای دریافت مدرک از آموزشگاه فنی و حرفه ای لازم است کتابهایی را مورد مطالعه قرار دهید.

 

اما ما روش آسان تری را به شما پیشنهاد می دهیم. با خرید نمونه سوالات آشپزی درجه ۱ فنی حرفه ای به راحتی می توانید با نحوه طراحی سوالات آشنا شوید.

 

از طرف دیگر نمونه سوالات آشپزی درجه ۱ هستند، و دیگر لازم نیست شما برای پیدا کردم پاسخ هر سوال به کتاب مراجعه نمایید.

 

برای کسب موفقیت در آزمون های فنی و حرفه ای می توانید علاوه بر مطالعه جزوات و کتاب های مورد نظر آموزشگاه، با تهیه نمونه سوالات مورد نیازتان آشنایی بیشتری با نحوه آزمون بدست آورید.

 

 

تست های فصل 4
-1 اولین و اساس یترین نکته برای پختن یک پلوی خوب در چیست؟
1) در خیس کردن آن 2) در انتخاب نوع برنج مرغوب
3) در پختن آن 4) در نگهداری آن
-2 مشخصات برنج مرغوب چیست؟
1) دانه های آن بلند و بدون خرده باشند، رنگ آن ها مایل به زرد باشد.
2) دانه های آن سفت است و زیر دندان نمی شکند و عطر خوبی دارد.
3) دانه های آن کپل و کوتاه است و زیر دندان نمی شکند.
4) 1 و 2 درست است.
-3 افزایش دانه های برنج را هنگام پخت چه می نامند؟
1) ق د برنج 2) عطر برنج
3) ری برنج 4) برکت برنچ
-4 برنج پس از پخت چه مشخصاتی دارد؟
1) ب رنج قد کشیده و بدون ترک است، مغز آن نرم است.
2) برنج قد کشیده و کمی دون است، مغز آن سفت و خشک است.
3) برنج نرم باشد ولی قد کشیده باشد.
4) برنج خوب دم کشیده باشد.
-5 برنج ایرانی را به چه روشی خیس می کنیم؟
1) مقداری نمک سنگی روی برنج خیس شده می گذاریم.
2) پس از پاک کردن آن را با آب نی مگرم خیس کرده و 4 بند انگشت روی آن آب می ریزیم.
3) پس از پاک کردن آن را با آب جوش خیس کرده و 4 بند انگشت روی آن آب می ریزیم
4) 1 و 2 صحیح است.
-6 برای این که برنج شفاف شود و دان هها به هم نچسبد چه چیزی اضافه می کنیم؟
1) روغن مایع 2) آبلیمو
3) ماست 4) جوهرلیمو
-7 برای سفید شدن رنگ برنج در موقع پخت چه چیزی اضافه می کنیم؟
1) زاج سفید یا آبلیمو 2) سرکه
3) برگ بو 4) روغن
-8 در موقع پختن برنج توی آن می ریزیم تا دانه های برنج بیشتر قد بکشد؟
1) ی ک لیوان آب جوش 2) یک لیوان دوغ سرد
3) یک لیوان آب سرد 4) 2 و 3 صحیح است.
-9 علت خیساندن برنج در آب و نمک چیست؟
1) خوشمزه تر شدن برنج 2) مقاوم شدن دانه های برنج
3) برای خوب دم کشیدن برنج 4) برای شور شدن برنج
TVTO TVTO
TVTOTVTO TVTO
TVTO
TVTO TVTO TVTTOVTO TVTO
TVTO
TVTO TVTOTVTO TVTO TVTO
-10 چرا خلال پسته را موقع پخت و دم کردن لای برنج نمی ریزیم؟
1) چون خلال پسته لای برنج نمی پزد.
2) چون خلال پسته بد مزه می شود.
3) چون رنگ سبز خلال پسته از بین رفته و نرم می شود.
4) چون خلال پسته نرم و ج می شود.
-11 در موقع کشیدن برنج به چه روشی عمل می کنیم؟
1) ب ا کف گیر فشار می دهیم و داخل دیس می ریزیم.
2) برنج را آرام با کف گیر داخل دیس می کشیم.
3) برنج دمی را به صورت قالبی داخل دیس برمی گردانیم.
4) 2 و 3 صحیح است.
-12 اگر قبل از دم کردن موقع آبکش کردن برنج دیدیم برنج دون است چه می کنیم؟
1) مقداری آب و روغن روی آن می ریزیم و دم می گذاریم.
2) مقداری آب سرد روی آن می ریزیم و دم می گذاریم.
3) مقداری آب داغ روی آن می ریزیم و دم می گذاریم.
4) دوباره آن را می جوشانیم تا نرم شود.
-13 اگر موقع آبکش دیدیم برنج شور است چه می کنیم؟
1) روی آن مقداری آب ولرم می ریزیم تا شوری آن رفع شود.
2) روی آن مقداری آب سرد می ریزیم تا شوری آن رفع شود.
3) روی آن مقداری آب جوش می ریزیم تا شوری آن رفع شود.
4) دوباره آن را می جوشانیم تا شوری آن رفع شود.
-14 اگر بعد از دم کردن برنج شور بود چه می کنیم؟
1) ی ک عدد سیب زمینی را حلقه حلقه کرده لای برنج می گذاریم.
2) یک عدد هویج را حلقه حلقه کرده لای برنج می گذاریم.
3) یک تکه نان لای برنج می گذاریم.
4) مقداری آب روی آن می ریزیم.
-15 مواد اصلی ت هچین کدام است؟
1) ب رنج + روغن + ماست + تخم مرغ + زعفران + نمک و فلفل
2) برنج کته + روغن + ماست + تخم مرغ + زعفران + نمک + فلفل
3) برنج آبکشی + روغن + ماست + زرده ی تخم مرغ + زعفران + نمک و فلفل
4) برنج دم کرده + روغن + ماست + زرده ی تخم مرغ + زعفران + نمک و فلفل
-16 برای تهیه ی اسفناج برای ت هچین اسفناج آلو؟
1) ا سفناج را شسته و پوره می کنیم.
2) اسفناج را پاک کرده، شسته ریز خردکرده، تفت می دهیم.
3) اسفناج را شسته بخارپز م یکنیم.
4) اسفناج را با مواد ته چین مخلوط و پوره می کنیم.
TVTO TVTO
TVTO
TVTO TVTO TVTO TVTO
TVTO TVTO TVTO
TVTOTVTO
TVTO
O ساTزمان آموزVش فنی Tو حرفه ای کشور TVTTO VTO
-17 مواد لازم برای تهیه ی ته چین مرغ و زرشک؟
1) ب رنج آبکش شده + مرغ پخته شده + زرشک + خلال بادام + خلال پسته
2) ماست خامه ای + زرده ی تخم مرغ + زعفران دم کرده + روغن مایع + نمک و فلفل
3) 1 و 2 درست است.
4) مایه ته چین + مرغ پخته شده
-18 ته چین را در چه ظرفی تهیه می کنیم؟
1) ظروف چدنی، آلومینیومی
2) ظروف چدنی، تفلون، قالب های نچسب
3) ظرف مسی، قالب های نچسب
4) فرقی نمی کند در هر ظرفی می شود پخت
-19 کدام گزینه در پخت کته صحیح می باشد؟
1) ب رنج های کهنه باید از قبل خیس شوند و مقدار آب کم تری لازم دارند.
2) برنج های کهنه باید از قبل خیس شوند و مقدار آب بیشتری لازم دارند.
3) برنج های کهنه را باید حتماً کته درست کنیم.
4) برنج های کهنه را باید حتماً چلو درست کنیم.
-20 منظور از چلو چیست؟
1) ب رنجی که سبزیجات به همراه دارند. 2) برنجی که گوشت همراه دارند.
3) برنجی که ساده است و خورشت همراه دارند. 4) برنجی که پر روغن هستند.
-21 چه نوع مرغی برای پختن مناسب است؟
1) درشت، گوشت آن سفید باشد. 2) پوست آن سفید و بدون کبودی باشد.
3) 1 و 2 صحیح است. 4) درشت و پرچرب و زرد رنگ است.
-22 برای برشته شدن ته دیگ چه می کنیم؟
1) مقدار روغن را کمی زیاد می ریزیم. 2) حرارت زیر برنج را کمی زیاد می کنیم.
3) ته آن آب و روغن می ریزیم. 4) از روغن جامد استفاده می کنیم.
-23 در تهیه ی پلوهایی که با مواد دیگر مخلوط هستند :
1) ب رنج را آبکش می کنیم. 2) برنج را کمی دون آبکش می کنیم.
3) برنج را کته می کنیم. 4) برنج را به صورت چلو دم می کنیم.
-24 برای دم کردن زعفران به چه روشی عمل می کنیم؟
1) زعفران را سابیده و روی آن آب جوش ریخته و روی بخار آب دم می کنیم.
2) زعفران را سابیده و روی آن آب سرد می ریزیم.
3) زعفران را سابیده و با مقداری آب می جوشانیم.
4) زعفران را سابیده و با آب سرد روی بخار آب دم می کنیم.
-25 برای پخت آلبالو پلو، برنج را به چه روشی می پزیم؟
1) کته 2) چلو
3) پلو 4) دمی
TVTO TVTO
TVTOTVTO TVTO
TVTO
TVTO TVTO TVTTOVTO TVTO
TVTO
TVTO TVTOTVTO TVTO TVTO
-26 مواد لازم برای تهیه ی آلبالو کدام است؟
1) پ لو و مربای آلبالو + ماهی
2) مربای آلبالو + پلو
3) آلبالوی پخته شده بدون شهد، مرغ یا گوشت بره + کره + خلال بادام + خلال پسته + زعفران + پلو
4) آلبالو + شکر + مرغ + پلو
-27 مواد لازم برای تهیه مرصع پلو کدام است؟
1) ب رنج + گوشت مرغ + زعفران + زرشک + خلال پسته و بادام + خلال پوست پرتغال شیرین شده
2) برنج + گوشت گوساله + زعفران + خلال پسته و بادام + خلال پوست پرتغال شیرین شده
3) برنج + گوشت بره + زعفران + خلال پسته و بادام + مربای پرتقال
4) تمام موارد درست است.
-28 گوشت مورد نیاز برای آلبالو پلو کدام است؟
1) مرغ یا گوشت بره 2) گوشت چرخ کرده ی قلی قلی سرخ شده
3) 1 و 2 درست است. 4) مرغ، گوشت بره، ماهی
-29 گوشت مورد نیاز برای مرصع پلو کدام است؟
1) مرغ 2) ماهی
3) گوشت بره 4) گوشت گوساله
-30 برای درست کردن خلال پرتغال برای مرصع پلو به چه روشی عمل می کنیم؟
1) خلال پرتقال ها را داخل شربت می ریزیم.
2) خلال پرتقال را چندبار جوشانده تلخی گرفته و با کمی شکر می پزیم.
3) خلال پرتقال ها را آب پز می کنیم.
4) خلال پرتقال ها را 24 ساعت داخل آب سرد خیس می کنیم تا تلخی آن ها برود.
-31 طرز تهیه ی زرشک برای پلوها کدام است؟
1) زرشک را پاک کرده، شسته، با چند قاشق روغن تفت می دهیم.
2) زرشک را پاک کرده، شسته روی پلو می ریزییم.
3) زرشک را پاک کرده، شسته، اگر ترش بود با یک قاشق شکر مخلوط و در روغن تفت می دهیم.
4) 1 و 3 درست است.
-32 مواد لازم برای تهیه ی ته چین آلو اسفناج با گوشت؟
1) ب رنج + گوشت گوسفند یا مرغ + روغن + مواد ته چین + اسفناج + پیاز
2) برنج + گوشت گوسفند یا مرغ + روغن + مواد ته چین + اسفناج تفت داده + آلو + پیاز داغ
3) برنج + گوشت یا ماهی + روغن + مواد ته چین + پوره ی اسفناج + آلو
4) برنج + گوشت یا ماهی + روغن + مواد ته چین + اسفناج تفت داده + آلو + پیاز داغ
-33 بهترین نوع نمک برای خیس کردن برنج چیست؟
1) ن مک سنگی 2) نمک یددار
3) نمک آشپزخانه 4) نمک دریا
TVTO TVTO
TVTO
TVTO TVTO TVTO TVTO
TVTO TVTO TVTO
TVTOTVTO
TVTO
O ساTزمان آموزVش فنی Tو حرفه ای کشور TVTTO VTO
-34 برای استفاده از آلو در ته چین آلو اسفناج، آلو را چگونه آماده می کنیم؟
1) آلو را شسته و روی مرغ ها می چینیم.
2) آن را شسته خیس کرده و روی مرغ ها می چینیم.
3) آلو را خیس کرده، چند بار شسته، با آب جوش کمی جوشانده تا نرم شوند.
4) آلوها را با مرغ می پزیم.
-35 اگر زرشک مصرفی ترش بود، چه می کنیم؟
1) ی ک قاشق سوپ خوری شکر یا پودر قند موقع تفت دادن به زرشک اضافه می کنیم.
2) زرشک را با شربت مخلوط می کنیم.
3) زرشک را به صورت مربا تهیه می کنیم.
4) از زرشک شیرین استفاده می کنیم.
-36 مصرف روغن در ت هچین ها . :
1) کم تر از پلوهای معمولی روغن جذب می کند. 2) بیشتر از پلوهای معمولی روغن جذب می کند.
3) همان اندازه پلوهای معمولی روغن جذب می کند. 4) مصرف روغن به خودمان بستگی دارد.
-37 هر چه حرارت ت هچین مدت پخت . باشد ته چین، خوشمزه تر می شود:
1) حرارت بیشتر باشد و مدت پخت کم تر ته چین خوشمزه تر می شود.
2) حرارت متوسط باشد و مدت پخت بیشتر ته چین خوشمزه تر می شود.
3) ته چین با حرارت کم تر، برشته تر، مدت پخت اگر بیشتر باشد ته چین خوشمزه تر می شود.
4) اگر حرارت کم تر باشد و مدت پخت هم کم تر ته چین خوشمزه تر می شود.
-38 در پخت پلو، به ازاء هر یک کیلو برنج چقدر روغن می ریزیم؟
1) 150 گرم 2) 200 گرم
3) 100 گرم 4) 300 گرم
-39 فرق پلو و چلو چیست؟
1) پ لو با روغن پخته می شود و سبزیجات و گوشت مخلوط دارد.
2) چلو بدون روغن تهیه می شود و در کنار خورش سرو می شود.
3) پلو کته می شود ولی چلو نه.
4) 1 و 2 صحیح است.
-40 علت ترک خوردن دانه های برنج بعد از پخت چیست؟
1) کم خیس خوردن آن 2) کم پختن آن
3) زیاد پختن آن 4) همه موارد
-41 برای تهیه کردن آلبالو پلو، آلبالو را به چه روشی آماده می کنیم؟
1) ا ز مربای آلبالو استفاده می کنیم.
2) آلبالوها را با شربت جوشانده، شربت را جدا کرده و آلبالوها را با کره تفت م یدهیم.
3) از کمپوت آلبالو استفاده می کنیم.
4) آلبالوها را مربا درست می کنیم سپس کمی کره داخل آن می ریزیم.
TVTO TVTO
TVTOTVTO TVTO
TVTO
TVTO TVTO TVTTOVTO TVTO
TVTO
TVTO TVTOTVTO TVTO TVTO
-42 در تهیه ته چین با گوشت ماهیچه، ماهیچه را به چه روشی می پزیم؟
1) ی ک عدد پیاز را تفت داده، ماهیچه را داخل آن قرار داده و کمی فلفل، زردچوبه و آب می ریزیم تا بپزد.
2) ماهیچه را با یک عدد پیاز به صورت آب پز می پزیم.
3) ماهیچه را سرخ کرده و با یک عدد پیاز بخارپز می کنیم.
4) ماهیچه را داخل زودپز می ریزیم.
-43 نمک گوشت های قرمز . و گوشت های سفید را در . می ریزیم:
1) ا ول - آخر 2) آخر - اول 3) آخر - آخر 4) اول - اول


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها